Hallo baby!

Yay! Er is een nieuwe wereldburger geboren, wat een wonder. En wat een feest voor het gezin waarin dit kindje geboren werd! Dat moet natuurlijk gevierd worden met een origineel kraamcadeau waar de baby én de kersverse ouders plezier van hebben. Soms hebben ouders een verlanglijstje, maar wat als dat niet het geval is en jij wél met een origineel kraamcadeau op de proppen wilt komen? Villa Madelief helpt je uit de brand!

origineel kraamcadeau Villa Madelief
origineel kraamcadeau Villa Madelief

Een origineel kraamcadeau om mee te knuffelen

Liefde, warmte en geborgenheid hebben we allemaal nodig, maar babies nog nét een beetje meer! In bedje houd je ze warm met een kruik. Maar kraamvisite wil (na het geven van het originele kraamcadeau natuurlijk!) het liefst knuffelen met die lieve kleine wereldburger. In die gevallen houd je ze lekker warm met één van de superzachte wikkeldoeken uit ons assortiment.

Origineel geboortecadeau, daar zit muziek in!

Geef je liever een kraamcadeau waar kindjes niet zomaar uitgroeien? Dan is een leuke rammelaar of een lieve muziekhanger super geschikt. Natuurlijk vind je bij Villa Madelief alleen stylish verantwoorde exemplaren die mooi matchen bij de babykamer maar ook niet misstaan in het interieur van het jonge gezin. Mocht je een rammelaar of muziekhanger te hysterisch vinden, dan is een superzachte en schattige knuffel natuurlijk ook een geschikt origineel kraamcadeau.

origineel kraamcadeau Villa Madelief