Origineel afscheidscadeau juf of meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht. Ben jij ook zo trots op hoe jouw kids dit schooljaar hebben doorstaan? Laten we ook vooral die kanjers van juffen en meesters niet vergeten. Want dit schooljaar hebben zij keihard gewerkt om bij te kunnen dragen aan de groei, bloei en ontwikkeling van onze kids. Dat verdient een bedankje!

Een persoonlijke noot bij jouw juffen en meester cadeau

Een leuk afscheidscadeautje, daar doe je juffen en meesters natuurlijk een groot plezier mee. Vergeet niet om er een persoonlijke noot aan toe te voegen. Een lief kaartje met een persoonlijk bedankje vastgehecht aan jouw juf en meester bedankje, namens je kind of namens jullie als ouders. Wist je dat deze paar woorden voor een afscheidscadeau juf of meester van onschatbare waarde kunnen zijn? Kleine moeite, groot gebaar dus!

Wij maken een feestje van jouw juf en meester bedankjes!

Een einde van een schooljaar brengt toch altijd wat onrust met zich mee. Kindjes die aan vakantie toe zijn, terwijl jouw to-do lijst langer is dan het aantal dagen dat de kids nog naar school gaan. Om jou een klein beetje te ontlasten zorgen wij bij Villa Madelief dat jouw juf en meester cadeaus feestelijk worden ingepakt zodat jij het direct in de rugtas van je kids kan stoppen. Shop je online? Vergeet dan niet het vinkje van de gratis cadeauservice aan te zetten!

Nog meer cadeauinspiratie?

Ben je op zoek naar nóg meer inspiratie voor afscheidscadeau juf of meester? Wij hebben nog véél meer leuke cadeautjes voor je verzameld! Omdat de vakantieperiode vaak al duur genoeg is selecteerden wij speciaal voor jou de leukste juffen en meesters cadeaus tot €10