Tuindecoratie; de leukste items om jouw terras of balkon op te fleuren!

Zodra de eerste zonnestralen zich na een lange winter aandienen willen we maar één ding; naar buiten! Handen uit de mouwen en aan de slag op je balkon of in de tuin, zodat jij het hele voorjaar en zomer kan genieten van een stijlvol gedecoreerde buitenruimte. Villa Madelief helpt je graag een handje en zet de leukste tuindecoratie voor jou op een rijtje.

Good vibes only

Heerlijk hè, dat vooruitzicht van zonnige dagen, lang licht en zomerse barbecues. Wij kunnen niet wachten! De hoogste tijd dus om je handen uit de mouwen te steken en de leukste tuindecoratie tevoorschijn te halen zodat jouw balkon of terras er straks bij ligt om door een ringetje te halen. Dus pak die bezem, emmer en spons en poets die winter de tuin uit. De meest easy peasy manier om wat tuindecoratie toe te voegen? Hang een toffe tuinposter op!

Zet de bloemetjes buiten

Of je nou groene vingers hebt of niet, jouw terras of balkon verdient de mooiste bloemen, misschien wel de allermooiste vorm van tuindecoratie. Wist je dat wij een aantal te gekke items met bloemenprints in onze collectie hebben? Zo verandert jouw buitenruimte in een handomdraai in een fleurige plek.

Mag ik je buitenkussen?

Zodra het tuinmeubilair is afgestoft en op z’n plekje staat, wil je er natuurlijk het liefst meteen op die loungebank ploffen. Even wachten nog hoor! Want ook jouw tuinmeubilair verdient een portie tuindecoratie. Villa Madelief heeft te gekke buitenkussens, de perfecte én heerlijk comfortabele finishing touch.

Fikkie stoken!

Nu de grootste klus geklaard is komt het allerleukste gedeelte van het decoreren van je tuin; sit back and relax tot in de late uurtjes. Een fikkie stoken mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met ons tuindecoratie assortiment willen wij je laten zien dat je daar écht geen grote buitenhaard of vuurkorf voor nodig hebt. Een paar kleurrijke tuinfakkels of buitenkaarsen brengen minstens net zoveel sfeer én zijn ook geschikt voor op een klein terras of balkon. Prik een marshmallow aan een stokje, houd ‘m boven de vlam en roosteren maar, yummie!

Tuindecoratie tot in de puntjes (op de ‘i’)

Een paar leuke accessoires maken jouw tuindecoratie helemaal compleet. Verzamel een paar sfeervolle lantaarns of lampionnen, hang een mooi wandkleed aan jouw tuinmuur of schutting, voorzie planten van een nieuwe bloempot en vergeet niet een leuke deurmat neer te leggen! Alles op z’n plek? Stop een fles rosé in een wijnkoeler, pak een wijnglas, knallen die kurk en genieten maar. Fijne zomer!

Benieuwd naar meer toffe producten voor in de tuin?