DIY Sinterklaas versiering: budgetvriendelijke tips

Kijk jij ook zo uit naar de decembermaand waarin je weer helemaal ‘los’ kan in huis? Tijdens ‘the most wonderful time of the year’ moet jouw huis natuurlijk tip-top gestyled zijn. Ga jij meteen all the way voor kerst of krijgt Sinterklaas ook (eerst) een plekje in jouw interieur? Villa Madelief deelt de leukste tips voor DIY Sinterklaas versiering.

Suikergoed en marsepein

Of de goedheiligman nu regenboog-, roetveeg-, zwarte of witte Piet meeneemt uit Spanje, het is ons om het even. Als hij z’n pepernoten, chocoladeletters en marsepein maar niet vergeet! Al dat lekkers maakt het Sinterklaasfeest nóg gezelliger en tja, we moeten toch ergens beginnen met het aanleggen van die decemberkilo’s?! Deze lekkernijen verdienen natuurlijk wél een stijlvolle opbergplek. Vul bijvoorbeeld een AY-KASA kratje met lekkers. Of laat die heerlijke chocolade pepernoten shinen in een mooi schaaltje van Zusss of OYOY. Dat DIY Sinterklaas ‘project’ is wel heel easy peasy toch?

De slingers ophangen

Wil je van Sinterklaas echt een feestje maken? Dan moet je zelf de slingers ophangen. Niets leuker natuurlijk dan zelfgemaakte Sinterklaas versiering! Bij Villa Madelief vind je te gek sinterklaas cadeaupapier dat niet alleen geschikt is om cadeaus mee in te pakken. Kies één van de toffe designs sinterklaas inpakpapier en ga aan de slag met je eigen vlaggenlijn. Feestelijk om op te hangen, leuk om een cadeau mee te decoreren en natuurlijk superleuk om (samen met je kind) zelf te maken.

Creëer je eigen Sinthoekje

Oké, wij geven toe… om nou je hele woonkamer in 5 december sferen te brengen is misschien wat overdone. Toch kan een leuk Sinthoekje of een stijlvol gedecoreerde vensterbank de feestvreugde vergroten. Natuurlijk gebruik je hiervoor jouw zelfgemaakte sinterklaas versiering. Vul dit aan met een paar gezellige lichthuisjes, een miniatuur fiatje mét cadeau op het dak en style het geheel af met een feestelijke confetti-slinger.

Sinterklaas cadeau decoratie 2.0

Ook de cadeaus moeten er dit jaar aan geloven; ze worden stijlvol verpakt in hip sinterklaas cadeaupapier! En inpakpiet doet er graag nog een schepje bovenop door de cadeaus te decoreren met chique cadeaulabels, tof masking tape en feestelijke stickers. Nog een laatste DIY; het Sint cadeauzakje! In slechts een paar vouwen maak jij je eigen giftbag. Bekijk snel de instructievideo en ga aan de slag. Zelf Sinterklaas versiering maken is immers zóveel leuker!

Benieuwd naar meer Sinterklaas producten van Villa Madelief? Bekijk ze hier!