Buitenpret voor jong en oud: zwembadjes en nog véél meer!

Natuurlijk heeft ieder seizoen zo z’n charme, maar de zomer staat bij ons met stip op één. Lekker lang licht, buitenleven, zomerse barbecues en voor de kindjes buitenspelen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Wist je dat Villa Madelief een super uitgebreid aanbod aan buitenspeelgoed heeft? Natuurlijk stylish verantwoord zodat dit lekker matcht met de stijl van jouw buitenplek. Van emmertjes en schepjes tot zwembadjes en nog véél meer voor uren water- en buitenpret. Je ontdekt het op deze inspiratiepagina!

Ga je mee naar buiten?

De zon schijnt! Gooi dus snel die tuindeuren open en ga lekker naar buiten. Voor groot en klein is buitenleven een feestje zéker met de musthaves die wij voor jou én je kids hebben verzameld. Van dit speelgoed wordt namelijk iedereen blij. Zo hebben wij té leuke beach sets, dus emmertjes, schepjes en zandvormpjes. Natuurlijk top voor in de zandbak of op het strand, maar ook hartstikke leuk om te gebruiken in een opblaas zwembadje.

Zwembadjes voor jong en oud!

Wie denkt dat een opblaasbadje alleen leuk is voor kleine kindjes heeft het helemaal mis! Er is toch niets fijner dan een verkoelend voetenbadje in één van onze leuke opblaas zwembadjes?! In onze shop vind je zwembadjes in verschillende diameters en in de leukste prints en kleurtjes. We hebben zelfs zwembadjes met een speciale schaduwkap om te voorkomen dat jij of je kleintje in de felle zon zit. Hoe fijn is dat?

Safety first!

Spelen met water is natuurlijk fantastisch! Spetteren, badderen en heerlijk verkoelen, maar natuurlijk wél op een veilige manier. Daarom hebben wij superleuke zwembandjes voor om de armpjes van jongetjes en meisjes, ook wel zwemvleugeltjes genoemd. Voor baby’s vind je bij ons té leuke opblaasbare babyzwembanden. Al deze zwembanden zijn natuurlijk te gebruiken bij jouw zwembadje thuis, maar ook wanneer je naar zee of het zwembad gaat zijn deze items een musthave.

Waterspeelgoed voor uren waterplezier

Bij Villa Madelief vind je heel veel waterspeelgoed. En daar heb je écht niet alleen maar in de zomermaanden plezier van. Ook in bad of onder de douche zijn deze toys superleuk! Heb je een groter zwembad tot je beschikking? Dan hebben wij voor de oudere kids té leuke floaties en zwembanden in vrolijke kleuren en vormen.

Get dressed

Last but not least mag een fijn zwemoutfitje natuurlijk niet ontbreken wanneer jouw kleintje een duik neemt in het zwembadje. De leukste zwemkleding, de fijnste zonnehoedjes, onmisbare waterschoentjes en natuurlijk zonnebrilletjes (óók voor mama’s!) in hippe prints en kleurtjes vind je in onze shop. Laat die zomer maar komen!