House Doctor Kerst collectie; voor een sprankelend najaar!

Eén van de momenten waar wij ieder jaar vol spanning naar uitkijken is toch wel de lancering van de House Doctor Kerst collectie. Wanneer de herfst nog moet aanbreken begeeft Villa Madelief zich al in winterse sferen om voor jou een mooie selectie te maken uit de House Doctor kerst collectie. Maak kennis met de mooiste pareltjes!

 

House Doctor kerst sterren; de ultieme kerstversiering

 

house doctor kerst ster villa madelief

Zeg je ‘House Doctor’ dan zeg je ‘Kerststerren’. Deze prachtige papieren sterren zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met de kerstcollectie van dit Scandinavische merk. Wij werden aangenaam verrast door de toevoeging van een nieuwe kleur aan deze bestseller serie. Namelijk donkerbruin! Een te gekke toevoeging die naadloos aansluit op de warme trendkleuren van dit moment.

 

Natuurlijke kerst

 

De afgelopen jaren deden natuurlijke kleuren en materialen intrede in onze interieurs. Denk aan hout, riet en bamboe. Deze natuurlijke trend is dit jaar ook doorgetrokken in de House Doctor kerstcollectie. We zien niet alleen natuurproducten als bamboe en dennenappels. Ook vormen uit de natuur, zoals bijvoorbeeld een sneeuwvlok, zijn gebruikt als inspiratiebron bij het samenstellen van de House Doctor kerst collectie.

 

 

Touch of glitter

 

Kerst is geen kerst zonder een sprankje glitter! Daarom heeft House Doctor diverse items uit de kerstcollectie voorzien van een subtiel glittertje. Niet ordinair of overdone, maar precies genoeg om het Scandinavisch design te voorzien van een tikkeltje glamour. Wij houden ervan!

 

Kerst in huis

Wanneer begin jij met het inrichten van jouw kersthuis? De één heeft de kerstboom nog niet uitgezwaaid en start al met het verzamelen van inspiratie voor het volgende najaar, de ander hangt nét voor het kerstdiner de laatste kerstbal in het dennengroen. Allemaal prima! Op basis van eerdere jaren een kleine tip voor de liefhebbers van de House Doctor kerst collectie; de items uit deze collectie zijn jaar na jaar immens populair. Wil jij er dus zeker van zijn dat die bruine kerstster of te gekke adventskalender in december bij jou thuis hangt te pronken, wacht dan niet te lang met bestellen.

 

Bekijk dus gauw de kerstcollectie van House Doctor en vergeet uiteraard niet de volledige kerstcollectie van Villa Madelief te bekijken!