De állerleukste Vaderdag cadeaus voor power papa’s!

Op de derde zondag van juni is het ieder jaar Vaderdag. Dé dag om alle (schoon)papa’s, bonuspapa’s, wenspapa’s, en papa’s to be eens flink in het zonnetje te zetten. Natuurlijk mag een heerlijk ontbijtje, een knutselwerkje én een leuk cadeautje hierbij niet ontbreken. Wil jij jouw papa dit jaar verrassen met iets anders dan een flesje douchegel of een nieuw paar sokken? Dan ben je bij Villa Madelief aan het juiste adres! Wij verzamelden voor jou de allerleukste Vaderdag cadeaus waar papa’s (en stiekem ook de mama’s) superblij van worden.

De liefde van de man…

Precies….gaat door de maag. Zomerse barbecues zijn meestal favoriet. Verras de liefste papa op Vaderdag met deze fijne barbecue- en andere culinaire essentials. Met deze Vaderdag cadeaus sla je gegarandeerd de spijker op zijn kop!

Fikkie stoken?

Welke man vindt het nou niet leuk om op z’n tijd een goed fikkie te stoken? Speciaal voor deze mannen hebben wij een paar superleuke producten waarmee zij helemaal los kunnen gaan. Wél veilig én stijlvol verantwoord natuurlijk, want daar worden wij allemaal blij van.