Bloomingville kerst collectie: de mooiste kerstdecoratie

De kerstboom is de deur nog niet uit (of de zolder op) en hij ligt alweer op onze deurmat; de Bloomingville kerstcatalogus. Ja écht waar, terwijl wij nog kerst moeten vieren ontwikkelt Bloomingville de kerstcollectie voor het jaar daarop. Wij wachten altijd in spanning af naar de presentatie van Bloomingville kerst. Benieuwd naar de pareltjes die wij speciaal voor jou op de kop wisten te tikken?

Bloomingville kerst, dat was even schrikken!

Laten we er maar geen doekjes om winden; wij stonden niet meteen te juichen nadat wij kennis hadden gemaakt met de Bloomingville kerst collectie van 2019. Een aantal jaar geleden fuseerde het Deense Bloomingville met een Amerikaans bedrijf om voet aan wal te krijgen in de VS. Deze Amerikaanse invloed zagen wij in overvloed terug in de Bloomingville kerst collectie van 2019. Even schrikken dus, maar een mooie uitdaging voor ons om de mooiste Scandinavische pareltjes er tussenuit te vissen. Missie geslaagd, want met trots presenteren wij je de mooiste Bloomingville kerst items in onze shop!

Christmas Color Crush

Kies voor kleur! Nee, je hoeft écht niet meteen je kerstboom te decoreren met hysterisch bonte tinten. Wij vonden in de Bloomingville kerst collectie een paar te gekke items die naadloos aansluiten op de kleurtrends van dit moment. Zorgvuldig samengestelde kleurpaletten die sfeer brengen aan jouw kersthuis. Hang bijvoorbeeld een paar mooie papieren kersthangers in je boom of aan een stoere tak of bevestig die te gekke roodbruine tol aan een haakje. Heb je die toffe roze engeltjes al gezien? En vergeet natuurlijk niet om een paar waxinelichtjes te plaatsen in de groene of warm rode waxinelichthouders.

bloomingville kerstboom kersthangers

Bloomingville kerst met een gouden randje

Is kleur toch een beetje te heftig voor jou? Goud is altijd een goed idee! Wij vonden een aantal prachtige items met ‘a touch of gold’. Want als er een moment is waarop je een beetje glamour mag toevoegen aan je interieur, dan is het wel met kerst toch? De toffe metalen ster is zo’n item waarmee je op een subtiele manier wat glans aan je interieur geeft. Houd je wel van dat subtiele, dan is de witte kandelaar met kerstboompjes zeker iets voor jou. Eén kerstboompje is goud, leuk zo’n blikvanger! Durf jij voor een flinke dosis goud te gaan? Dan is de gouden adventskandelaar het perfecte Bloomingville kerst item voor jou.

Tafeltje dekje

De Bloomingville kerst collectie biedt een totaalbeleving. Omdat we een groot gedeelte van de feestdagen aan tafel doorbrengen is een stijlvol gedekte tafel een must. Wij vonden een aantal te gekke items die hieraan kunnen bijdragen. Denk hierbij aan mooie theelichthouders en kandelaars, maar ook aan diverse soorten papieren servetten. Ook aan de hapjes voor kerst en oud en nieuw is gedacht want wij hebben te gekke saté- en cocktailprikkers voor jou ingekocht.

Tijd om te geven

Natuurlijk mogen cadeautjes onder de boom niet ontbreken. Alleen al omdat het zo gezellig staat! Een feestelijke verpakking maakt het plaatje helemaal af. Daarom scoorden wij voor jou mooie giftbags en fijne masking tapes. Maak je cadeaus compleet met een lief Bloomingville kerst kaartje.

Bekijk ook de rest van de kerstcollectie van Bloomingville! En vergeet natuurlijk niet de volledige kerstcollectie van Villa Madelief te bekijken.