3 voorbeelden van een originele kerstpakket verpakking

Laten we eerlijk zijn, het uitdelen van de kerstpakketten is toch een jaarlijks hoogtepuntje op de werkvloer. Waardering ontvangen (of geven) voor de hoeveelheid arbeid die met liefde, passie en knetterhard werken werd verricht. Dat verdient een beloning. Bij Villa Madelief vinden wij dat een stijlvolle en originele kerstpakket verpakking daarbij niet mag ontbreken. Ontdek de inspirerende voorbeelden!

Een originele kerstpakket verpakking als blijvende accessoire

Uit onderzoek blijkt dat het budget dat wordt uitgetrokken voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in de afgelopen jaren behoorlijk is toegenomen. Helaas horen wij (té) vaak dat los van de inhoud (want; niet lekker) ook de verpakking linea recta bij het afval belandt. Daarom presenteren wij jou een aantal originele kerstpakket verpakkingen die gegarandeerd blijvertjes zullen zijn.

Kerstpakket verpakking 1: Nicolas Vahé blik

Al een aantal jaar een absolute bestseller als verpakking voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Dit stoere blik van het Deense foodconcept Nicolas Vahé is een super originele kerstpakket verpakking. Het blik kan worden afgesloten met het bijgeleverde deksel en wordt geleverd in een stijlvolle kraftkleurige doos. Waarom we dat laatste vermelden? Uit praktisch oogpunt; zo kan jij (als werkgever) de kerstpakketten makkelijk stapelen. Op deze manier nemen ze zo min mogelijk ruimte in beslag tot het moment van uitdelen. 

Het blik heeft een diameter van 17,5 centimeter en is 25,5 centimeter hoog. Heeft ‘ie zijn  ‘dienst’ als kerstpakket verpakking erop zitten, dan kan het Nicolas Vahé blik worden ingezet als wijnkoeler, als opberger voor keukengerei, als voorraadblik voor je lievelingskoekjes óf zet er een mooie plant in. Dankzij zijn veelzijdigheid is deze originele kerstpakket verpakking geschikt voor mannen en vrouwen, jong of oud, modern of niet 🙂

Kerstpakket verpakking 2: Le sac en papier

Ja, écht een papieren zak! En voor het gemak heeft het in Parijs gevestigde Le Studio Be-Poles ‘m ook maar zo genoemd ‘Le sac en papier’ of in het Engels ‘The paperbag’.

Hij heeft al in menig woonmagazine en televisieprogramma geposeerd en kan, naast originele kerstpakket verpakking, worden ingezet voor heel veel verschillende doeleinden.

Le sac en papier is gemaakt van dubbellaags papier; een laag wit papier aan de buitenzijde en stoer kraftpapier aan de binnenkant. Deze dubbele laag zorgt voor de nodige stevigheid. De buitenkant is aan de voorkant bedrukt met Franse tekst. Zat Frans niet in jouw vakkenpakket? Geen probleem, de Engelse vertaling staat op de achterkant van The paperbag.

De één gebruikt Le sac als opberger voor rollen cadeaupapier, de ander zet ‘m in als bewaarplek voor toiletrollen. Maar ook als alternatieve bloempot óf (natuurlijk!) als originele kerstpakket verpakking is deze papieren zak bijzonder geschikt. Wil je onderscheid maken in de grootte van een kerstpakket voor (bijvoorbeeld) vast personeel en uitzendkrachten. Dan is Le sac en papier zeker een aanrader. Er is namelijk een grote en een kleine variant verkrijgbaar bij Villa Madelief. Zo maak je onderscheid, maar straal je als werkgever tóch uniformiteit uit!

Kerstpakket verpakking 3: Nicolas Vahé koeltas

Wij horen zo vaak dat het lastig is om binnen één bedrijf alle medewerkers blij te maken met hetzelfde kerstpakket. Met deze kerstpakket verpakking is dat probleem in ieder geval getackeld! Deze Nicolas Vahé koeltas is namelijk bruikbaar voor iedereen. De koeltas heeft een afmeting van 28 x 20 centimeter en is 24 centimeter hoog. Een ideaal formaat om te vullen met food of non-food gifts. De koeltas heeft aan de binnenzijde een isolerende laag die meteen een extra bescherming biedt aan de items die jij in de koeltas stopt. De koeltas sluit met een rits, dus geen kans dat er producten uit rollen!

Eénmaal bij de ontvanger kan de koeltas dienst doen waarvoor hij in de basis werd ontworpen. Grote kans dat menig medewerker na kerst zijn lunchpakket in deze koeltas meeneemt naar z’n werk. Maar ook tijdens dagtripjes, stranduitjes en zomerse picknicks zal deze Nicolas Vahé koeltas zeker van pas komen!

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd met welke verpakking jij gaat verrassen (of wordt verrast natuurlijk!). Nog een laatste tip om werkgevers de nodige kerststress te besparen; Bestel de originele kerstpakket verpakking van jouw voorkeur op tijd. Zo kan jij, onder het genot van een vrolijk kerstmuziekje, je kerstpakketten tijdig vullen en hoef je geen medewerkers teleur te stellen.